Tuffa industrigolv som håller länge och väl

När man ska beställa eller byta ut sitt industrigolv så vill man vara säker på att man hittar ett golv som har lång livslängd och som är lätt att hålla rent.

Golvbyte på jobbet – gör det så enkelt och smidigt det bara går. Ofta finns inte tidsutrymmet för att verksamhetens ska stå stilla på grund av golvbyte. Därför är det viktigt att det går snabbt. Ni har redan konstaterat att ert gamla industrigolv inte duger och att en nyare variant av detta inte heller kommer att fungera med den inriktning företaget nu har valt produktionsmässigt.

Att välja golv för sin verksamhet kanske inte alltid är så intuitivt, men med rätt vägledning kan valet av industrigolv bli mycket enklare. Att se sig om efter en leverantör vars expertis riktas mot fogfria industrigolv är ett stort steg i rätt riktning.

Om att välja rätt sorts industrigolv

Mångas favorit inom industrigolv är idag epoxigolv, eftersom det är ett tacksamt golv att både installera och hålla rent, plus att det håller länge och är mycket slitstarkt. Golvet är också kompatibelt med många olika typer av verksamheter, från tuffa arbetsmiljöer med höga temperaturer och förflyttning av tungt material till livsmedelsindustri och mejeri.

När man väljer ut ett bra fogfritt golv till sin verksamhet bör man leta efter en leverantör som har goda referenser från tidigare arbeten i branschen och som man kan rådfråga om vilket golv som passar bäst. Om det kommer att behöva rengöras ofta i lokalerna bör ni följaktligen välja golv som är lätta att rengöra.

15 Feb 2023