Relining lagar och renoverar avloppsrör i Stockholm

Relining är en miljövänlig och kostnadseffektiv metod som används i många äldre fastigheter i Stockholm för att renovera gamla eller skadade avloppsrör.

Avloppsrör börjar ofta bli gamla och slitna efter ungefär 30 år. När rören börjar bli slitna ökar risken för stopp, översvämningar och läckor. Det bästa du kan göra om du bor i ett äldre hus är att kontrollera rörsystemet, det kanske är dags för relining.

Relining är en populär metod för att renovera och reparera avloppsrör i Stockholm. Tekniken gör det möjligt att få ordning på rören utan att gräva upp eller riva fram dem. Med moderna material och tekniker utförs relining snabbt och smidigt utan att de boende behöver flytta ut. Rören blir som nya och metoden är miljövänlig.

Relining är det moderna sättet att hantera slitna avloppsrör

När du kontaktar ett företag som arbetar med relining börjar de med att filma rören från insidan. Nästa åtgärd blir att använda hett vatten och en högtrycksspruta för att tvätta rent insidan och få bort eventuella avlagringar. När röret är rent är det dags att spruta in den massa som kommer att skydda röret och göra det slätt.

Metoden kallas relining eller rörinfodring och gör att rören blir som nya. Materialet som sprutas in lägger sig som en skyddande hinna på rörens insida. Den nya ytan består av ett hårt, tåligt material som står emot förslitning och rötskador och formar sig helt efter det gamla röret. Du kan kontakta företag som arbetar med relining som en förebyggande åtgärd.

6 Feb 2023