Professionell golvslipning i Stockholm

Dags att slipa golven? Golv måste underhållas och en golvslipning gör att den förväntade livsåldern kan nås. Utöver det så kommer en golvslipning även med andra fördelar.

En golvslipning är betydligt billigare än vad det kostar att köpa in - och lägga - ett nytt golv. Det är den stora fördelen. Även om du - vilket rekommenderas - tar professionell hjälp med din golvslipning i Stockholm så kommer du ändå att komma betydligt billigare undan än om du väljer att köpa ett nytt golv.

Dessutom är en annan fördel den att ett äldre trägolv eller en äldre parkett har vuxit klart. Trä är ett levande material som rör sig vid temperaturskillnader och beroende på fuktighet. Ett nytt golv kan i och med det spricka och få bubblor. Det gamla golvet är intakt och färdigt: det har redan gjort den resan och utvecklat en egen personlighet och ett eget uttryck.

Välj en annan ytbehandling efter golvslipning

Att man kan tröttna på ett golv är ett faktum. Men, även då kan en golvslipning vara en bra lösning. Detta sett till att man efteråt de facto kan göra förändringar genom att välja en annan ytbehandling. Det innebär även att du kan byta färg och förändra ditt golv på ett tydligare sätt. Inte ens den gamla nackdelen med golvslipning är relevant längre. Numera så kan en sådan erbjudas dammfritt. Du kommer således att slippa hitta finkornigt slipdamm i hela din bostad i Stockholm efter att slipningen skett. Dagens slipmaskiner suger upp lejonparten av detta direkt. Kort sagt: välj en golvslipning om den möjligheten finns!

2 Jul 2022