Naturmaterial - både praktiskt och snyggt

Naturen ger oss allt vi behöver; det kan vara en avslappnad promenad i skogen eller en bänkskiva i sten till köket. Vid en renovering kan det vara både snyggt och praktiskt med naturmaterial.

Det finns mängder av material som naturen ger oss och det kan vara till exempel trä att bygga hus av eller sten att inreda köket med. Just sten är ett mycket snyggt material att inreda med och en köksbänk i sten är väldigt hållbar. Är du i farten och renoverar så kan det vara värt att ta en titt på de vackra naturmaterial som det finns att jobba med.

Att jobba med naturmaterial som sten kan vara en aning dyrare, men en bänkskiva i sten kommer hålla så mycket längre än en bänkskiva i ett konstgjort material. Och visst vore det skönt att ha ett vackert material som håller länge och att slippa trubbel med att byta ut bänkskivan?

Sten som inredning

Natursten passar utmärkt att använda i köket eller i badrummet. I köket kan du få en vacker köksbänk i sten eller ovansidan på en köksö skulle vara snygg med en stenskiva. Det finns flera olika varianter av stenskivor att välja på. En är marmor som med sina fina marmoreringar sätter sig egen prägel på rummet.

En annan sten är granit och den är mycket tålig och därför är den en väldigt uppskattad sten i köket. Granit kan du få i många olika nyanser, så du kan lätt matcha en stenskiva i granit till den övriga miljön. Läs mer om stenskivor på denna sida: stenskivagöteborg.se

18 Mar 2021