När du vill höja värdet på bostaden

Om du behöver renovera din bostad och vill höja värdet den. Om det är så att du har lite slitna rum, kan det dra ner på priset. Särskilt gäller det när det kommer till badrum och kök. Där vill köparna ha fina och nya, fräscha material om de ska vilja köpa det. Det är där som vi arbetar mest när vi arbetar hemma i bostaden. Det är där som vi hanterar stora mängder vatten, vilket är en av anledningarna till att det blir nerslitet snabbt. Man bör åtminstone vart 20:e år se till att förnya och renovera inredningen, helst innan det har gått så långt att det har blivit slitet där.

Anlita proffsen som målare

Ska man renovera så att bostaden blir högre värderad måste man renovera med hög kvalitet. Då passar det inte att själv komma och slabba med lite färg. I så fall kommer man inte att få det pris som man önskar för bostaden. Ju längre tid som en bostad tar att säljas, desto sämre är det för det slutliga priset. Den bästa affären är den som går relativt snabbt. Så ska man få många intresserade av bostaden ska den helst ha så fina ytor som det bara är möjligt.

Passa på att måla hela huset

Varför inte passa på att måla fasaden också när man tar hem proffsiga målare? Att få en fin och fräsch fasad gör mycket för vilket intryck som huset ger på dem som kommer för att titta på huset. Vad ska man titta på när man väl ska anlita målare? Här tycker vi att det är viktigt med hantverkare och målare som både är noggranna med arbetet och lägger ner möda på att det ska bli så fint som möjligt, och som dessutom är servicevänliga och som ger ett gott bemötande och som är måna om att kunderna ska bli nöjda.

Kan det verkligen vara så svårt att måla?

Många tänker att det inte är så svårt att måla, men med tiden ser man om väggarna är riktigt målade av proffs eller inte. När tiden går, kommer skavankerna fram som man trodde täcktes av målarfärg, och då måste man göra om hela jobbet, vilket inte är så roligt. En målare ser till att allt är väl förberett för själva målningen genom att arbeta så mycket som behövs för att underlaget ska bli perfekt, genom att spackla, slipa och sandpappra. Läs mer om detta här.

10 Apr 2019