Med färg kan du skapa nya och spännande omgivningar

Har du funderingar på att renovera dina företags lokaler? Passa då på att ta dig en riktig funderare. Ska du riva och köpa nytt eller ska du återanvända den redan befintliga inredningen.

Det blir lätt så att man vid upprustning river ut all gammal inredning och köper nytt som sedan installeras av någon fackkunnig person som kommer och utför allt arbete på plats. Men skulle det inte vara bättre för miljön om man istället behöll all gammal inredning och med hjälp av färg satte en unik prägel på företagets arbetsplats. Att hitta färger som skapar energi och kreativitet på platser där så behövs. Samt att skapa lugn och harmoni i exempelvis omklädningsrum och matsalar. När rätt färger väljs till rätt tillfälle kan de till och med minska stress och på så sätt få en gladare och mera effektiv personal. Och visst mår man bättre i en miljö där man känner att arbetsgivaren bryr sig om sin personal.

Hur utförs lackering på möbler

Det finns en mäng olika saker som kan lackeras och arbetet kräver både tålamod, noggrannhet och yrkeskunskaper. Men en av de viktigaste uppgifterna när det gäller att lackera, oavsett vad det är, är underarbetet. Ju äldre möbler desto viktigare är det. Möblerna ska putsas och gammal färg ska tas bort så att ytan blir slät och färgen fäster bra. Detta är viktigt för att den nya färgen inte ska flagna. Sedan lägger man en grund och målar sedan flera gånger, hur många beror givetvis på möbeln. Ska möbeln vara blank så behövs klarlack som sista steg i arbetet. Allt sker hos lackeraren som, om du så önskar levererar produkten direkt till ditt företag.

Kan lackeringsfirmor hjälpa till med andra tjänster vid renovering?

Svaret är ja. Många lackerare erbjuder andra tjänster som du kan behöva. Har du behov av nya luckor och bänkskivor i personalköket kan de hjälpa till med olika lösningar då du oftast kan ge måtten och få det lösningar som du behöver. Där finns även ett flertal olika material att välja mellan. Faktum är att du troligtvis kan få köpa hela köket. Finns det behov för inredning till badrummen så kan de vara behjälpliga med både underskåp till tvättställ, bänkytor samt olika typer av skåp. På det viset kan du få både lackade möbler, kök och badrumsinredning från en leverantör och slipper kontakt med flera olika företag. Vi rekommenderar denna sida: https://www.lackeringstockholm.se/

26 Feb 2020