Kompetent inredare i Stockholm

Att ta hjälp av en inredare när man behöver nya idéer till huset i Stockholm är både praktiskt och spännande. En utomstående med kunskap kan göra stor skillnad.

Ett hus i en mäklares fönster fick Antons hjärta att hoppa till. Där var det: huset de drömt om ända sedan de träffades, han och Karin. Båda hade samma smak och älskade skärgården med sina små öar och blåa vatten. Men de var medvetna om att ett vitt kalkstenshus skulle behöva byggas om de ville ha det i Stockholms skärgård.

Han hade gått in på ren impuls och bokat visning utan Karins vetskap. För plötsligt förstod han att detta inte var en slump. Deras tioåriga bröllopsdag var i antågande och vad kunde vara en mer perfekt gåva? Kanske kunde han föreslå att de skulle förnya sina löften och säga att han hade en perfekt plats för det.

Den inredare som bokades kunde sitt jobb

Dagen efter köpet mötte han en inredare i huset. Han hade gillat bilderna på hemsidan och bokat tid. Inredaren gav till ett förtjust rop när hon såg den öppna planlösningen på nedre våningen och sa att hon fick medelhavs-vibbar. Anton skrattade och förklarade att det var precis vad han var ute efter.

Förnyandet av deras bröllopslöften gjordes vid havet där anhöriga väntade. Efter ceremonin berättade Anton om huset och visade Karin in. Där väntade inredaren med förslag på inredningsdetaljer. Anton hade bett denne ta fram idéer. Senare skulle de ta en noggrannare titt och ta beslut tillsammans om sitt framtida hem i Stockholms skärgård.

13 Jun 2022