Investera i yta och bekvämlighet med attefallshus i Stockholm

Alla hem behöver extra ytor. Med attefallshus i Stockholm bygger du till 30 kvm utan bygglov. Kontor eller gäststuga? Endast fantasin sätter begränsningar.

Är det något som en majoritet av alla husägare i landet är överens om? Kanske svårt att hitta något som alla gillar eller ogillar, men ingen önskar sig mindre yta i bostaden. Trenden med hemarbete lär också fortsätta och därmed behoven av extra ytor. Likaså väljer fler idag hemester och med detta kommer behov av utrymmen för gäster.

Dessa behov är på intet sätt svåra att kombinera. Ett attefallshus i Stockholm kan med lätthet användas som arbetsrum under årets flesta månader för att sedan förvandlas till bekvämt semesterboende för kär familj eller goda vänner. Allt detta utan besvär med tillstånd och avgifter. Endast tillstånd för byggstart behövs. Vad finns att ogilla?

Attefallshus för alla behov

Dessa 30 kvm räcker till mer än man kan tro. Det finns utrymme för både sanitet och matlagning för den som önskar inreda sitt attefallshus. Plus skrivbordet där du sköter ditt jobb i suverän ensamhet och lugn och ro, förstås. Och önskar du inget av detta utan en träningslokal eller ett hobbyrum så finns alla möjligheter även där.

Ett attefallshus är i de allra flesta fall avsett för att bekvämt kunna erbjuda ett extra rum för mer eller mindre permanenta gäster. Vill man ha pappa eller mamma på nära håll men ändå behålla allas integritet är ett extra litet hus perfekt. För att inte tala om de vuxna barnen utan egen bostad.

14 Aug 2022