Fönster med snabb leveranstid – finns i Sverige

Fönster kan behöva bytas snabbt. Men då gäller det att de inte fastnar på vägen till ditt hem. Leta efter en svensk fönstertillverkare med korta leveranstider.

Om du står med en villa vars fönster håller på att ruttna sönder, vill du säkert få dem bytta så snabbt som möjligt. Särskilt innan nästkommande vinter, med tanke på hur mycket dyrbar värme som kommer smita ut genom fönsterkarmar och tunna fönsterglas. Men i dag är det inte mycket som görs i en handvändning. Framför allt inte när det är leveranstider inblandat.

Särskilt många importerade varor drabbas av extremt långa leveranstider, på grund av det oroliga läge världen befunnit och fortfarande befinner sig i. Redan innan corona-pandemin var det tal om den ökända bristen på halvledare, och i och med corona kollapsade många industriers logistiska kedjor.

Fönster en del av den svenska industrin

När du ska beställa just fönster har du dock mycket goda möjligheter att faktiskt få din leverans inom mycket kort efter att du lagt din beställning. I Sverige finns flera inhemska fönstertillverkare som har god lagerhållning och kan leverera snabbt. Trots omvärldens oroliga status.

Om du handlar av en svensk fönstertillverkare stödjer du också den inhemska industrin, vilket många experter menar kommer vara extra viktigt under de år som ligger framför oss. Den svenska hantverkstraditionen är stark, och det har även tidigare visat sig vara en god tillgång i kristider. När du handlar fönster av en inhemsk producent behöver du inte oroa dig för att dina fönster inte kommer hålla den höga kvalitet som svensk byggnadsstandard gjort sig berömd för. Dina nya fönster kan du beställa från detta företag: villafonster.se

17 Sep 2022