Badrumsrenovering nödvändig på Lidingö

Badrumsrenovering kan göras på Lidingö av olika anledningar. Den ena att man vill ha nytt och det andra att något gått sönder och att det är nödvändigt.

Den nyinköpta lägenheten var inte den finaste Anders köpt. Men den hade varit billig och han skulle för tillfället hyra ut den till en person som väntade på en annan lägenhet. Ett halvår skulle denna bo där och sen fick Anders se vad han skulle göra. Renovera, hyra ut igen eller sälja med en gång.

Hans hyresgäst flyttade in och allt var frid och fröjd. Åtminstone i två månader. Sedan fick han ett samtal där hyresgästen berättade att kaklet buktat märkligt. Han trodde att det kanske var en vattenläcka bakom kaklet. En rörmokare kom för att kontrollera och det visade sig att hyresgästen hade rätt.

Badrumsrenovering blev nödvändig

Det som Anders tänkt ligga långt fram i tiden hade visat sig vara betydligt närmare än han trott. De skulle vara tvungna att riva ner kaklet för att komma åt problemet vilket innebar att det trots allt skulle bli en badrumsrenovering på Lidingö. Anders hittade ett nytt boende för sin hyresgäst under tiden,

Ett företag kontaktades och en renovering planerades ganska snabbt då det inte fanns något annat val. Det skulle inte bli något extravagant. Ny inredning skulle installeras och nytt kakel sättas upp. Trots denna enkla renovering skulle lägenheten öka i värde vilket var något positivt. Renoveringen skulle han troligtvis ändå gjort förr eller senare. Dessutom skulle den nuvarande hyresgästen bli nöjd.

25 Jan 2023