Badrumsrenovering gör din lägenhet säljbar i Stockholm

Badrumsrenovering kan ge dig ett försprång på bostadsmarknaden i Stockholm. I dag tvekar många köpare in i det sista och letar efter minsta fel på objekten.

Det råder svajiga tider på bostadsmarknaden. Många tvekar plötsligt inför minsta beslut, även om de bara för några år sedan sålde och köpte lägenheter utan någon vidare betänketid. I dag är dock läget ett helt annat, och kommer sannolikt vara så under många år framöver.

Då är det dags för dig som faktiskt ska sälja din lägenhet, att se till att det inte finns något som kan väcka ytterligare tvivel hos en köpare. Som ett gammalt orenoverat badrum, till exempel. Tiden då en köpare såg ett renoveringsbehov som något positiv är sedan länge förbi. I dag gäller det att ha sin lägenhet i toppskick inför en försäljning.

Badrumsrenovering viktigt på en konkurrensutsatt bostadsmarknad

En badrumsrenovering kan göra att din lägenhet glider in i det toppskikt av bostadsobjekt som genererar premiumpriser på Stockholms bostadsmarknad. Faktiskt kan en sådan renovering helt och hållet betala sig själv, i och med det högre pris du kan få ut för lägenheten vid försäljning. Se till att få in offerter från olika aktörer för att säkert kunna räkna på det.

Sannolikt kommer det redan vid mäklarens utgångspris märkas en tydligt skillnad gentemot vad samme mäklare föreslagit som prisbild innan renoveringen. Många mäklare rekommenderar faktiskt att viktiga rum som badrum eller kök genomgår en renovering innan försäljningen. I alla fall på en bostadsmarknad som är så konkurrensutsatt som den i Stockholm.

12 Jul 2022