Abonnera på hantverkartjänster i Stockholm

Kan man verkligen abonnera på hantverkartjänster i Stockholm? Ja, det kan man. En firma som arbetar just med hantverk kan mycket gärna vilja vara den som alltid ser till att ditt hus har tillgång till de hantverkartjänster som du kan behöva i ditt hus. Har man ett stort hus, är det alltid något som behöver renoveras under årens lopp. Då kan man behöva det ena året någon som målar om taket, nästa år någon som kommer och lägger ett nytt golv, någon annan gång, har ett rör sprungit läck och man måste få en rörmokare som kommer och reparerar den skadan. En annan gång kanske man bara vill tapetsera om ett rum, eller så kanske man vill dra om elen i köket. Då är det väldigt behändigt att bara ha ett telefonnummer, så kommer det någon från ett och samma företag och så reparerar de allt som du behöver få reparerat. 

Så fungerar en hantverkstjänst med totalentreprenad

Om man får tag i ett företag som man kan lita på, till exempel i Stockholm, med ett stort utbud av hantverkstjänster är det otroligt praktiskt för oss som är lekmän, att ha ett enda företag men som kan erbjuda helt olika sorts hantverkstjänster såsom VVS-tjänster, elektrikertjänster, en golvläggare, någon som kan mura åt dig, någon som kan måla om huset, rappa om det, eller förse dig med alla sorts hantverkartjänster. För företaget är det en stor vinst att veta att man har en kund, som anlitar dem om de behöver olika hantverkstjänster. Antingen har de olika hantverkare som arbetar i ett och samma företag, eller så har de goda kontakter som de i sin tur kan anlita och sända till den som behöver de olika hantverkstjänsterna.

Så fungerar det att abonnera på hantverkstjänster

För den som abonnerar på deras hantverkstjänster, kan man betala en viss summa varje månad, och de månader som man inte behöver hantverkstjänsterna, vet man att genom att betala varje månad, så täcker det de tjänster som man senare behöver. På så sätt "sparar" man pengar till en renovering, som man har betalat för när det är dags för en renovering av köket, av badrummet, eller något annat som gäller ett hus. Bor man då i en BRF, kan hela BRF:en anlita en sådan "abonnering" av hantverkstjänster. Då betalar man för att abonnemanget varje månad och an på så sätt få tillgång till regelbundna hantverkartjänster under årens lopp. Då slipper BRF:erna arbetsgivaransvar och betalar bara för inköpet av hantverkartjänsterna. Läs mer här om en totalentreprenad av hantverkartjänster för renoveringar av lägenheter i Stockholm.

30 Aug 2018